به گزارش قدس آنلاین، الکساندر چفرین در دو سال اخیر با چالشهای زیادی روبهرو بوده است. اتفاقات فینال لیگ قهرمانان سال گذشته در پاریس باعث شد تا یوفا به عنوان مقصر اصلی شناخته شود و بسیاری خواستار استعفای چفرین از پست ریاست یوفا شود. تئودور تئودوریدیس، دبیر کل یوفا، از طرف این نهاد عذرخواهی کرد و همچنین متعهد شد که از این رویدادها درس گرفته شود.
چفرین که برای سومین بار به عنوان رئیس یوفا نامزد شده، هنوز در این باره هیچ اظهار نظری نکرده است. او سال ۲۰۱۶ به عنوان هفتمین رئیس یوفا انتخاب شد تا جایگزین میشل پلاتینی شود که به دلیل مسائل اخلاقی و دریافت رشوه محروم شد. چفرین سپس در سال ۲۰۱۹ بدون هیچ مخالفی برای یک دوره چهار ساله دیگر انتخاب شد.
چفرین که شغل قبلیاش وکالت بوده، ۵۴ساله است و در آوریل ۲۰۲۱ با بزرگترین چالش خود روبهرو شد، زمانی که ۱۲ باشگاه برتر اروپا تلاش کردند یک سوپرلیگ اروپا را تشکیل دهند. ۱۲ باشگاه بزرگ اروپا در آوریل گذشته در رقابتهای پیشنهادی جدید به نام «سوپرلیگ اروپا» ثبت نام کردند اما پس از واکنش شدید بازیکنان و هوادارانشان و همچنین دولتها و نهادهای فوتبالی، ایده برگزاری این رقابت ظرف چند روز از بین رفت. ۹ باشگاه از این پروژه فاصله گرفتند اما رئال مادرید، بارسلونا و یوونتوس همچنان موافق برگزاری این رقابت هستند.
چرین همچنین مخالفت خود را با برگزاری هر دو سال یک بار جام جهانی فوتبال اعلام کرد.
در این کنگره قرار است در مورد ۱۱ نامزدی که به دنبال هفت کرسی کمیته اجرایی یوفا هستند نیز رأیگیری شود. چهار تن از این نامزدها برای انتخاب مجدد نامزد میشوند که عبارتند از یسپر مولر کریستینسن از دانمارک، آرماند دوکا از آلبانی، آندری پاولکو از اوکراین و لوئیس روبیالس از اسپانیا.
فیلیپ دیالو از فرانسه، رئیس موقت فدراسیون فوتبال فرانسه، و لیز کلاونس نروژی که در زمینه مسائل حقوق بشر در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر تلاش میکند از جمله افرادی هستند که قصد حضور در این انتخابات برای حضور در کمیته اجرایی را دارند.
نظر شما